TD AND ADDICTION

Few days bit busy with persiapan sebelum buka sekolah dan menceriakan kelas tahun hadapan. Tak banyak sangat perubahan pada kelas cuma perlu tukar kedudukan posisi semua yang ada dalam kelas dan penambah baikkan dari segi keceriaan. Sampaikan tak terhadap blog ni. Ada lagi still on process yang mana baru jer membeli film laminating BBM kebetulan dah habis ­čśů­čśů­čśů­čśů.. Syok laminate tak perasaan semua dah habis. Nasib jer lah Shopping Kompleks 1 Borneo just around 10 minutes from my place hanya kerana nak membeli Film laminating A4, A3 dan A6.

Pas nie dah boleh mula ler mengeluarkan idea - idea dalam otak nie. Nie yang kat gambar dilukis guna POWER POINT. Lum lagi aplikasi lain. Tengah usha - usha Youtube belajar menambah ilmu untuk PdP nanti.



TD AND ADDICTION


p/s TD addict POWER POINT

No comments

TD will not be responsible for any comment left by the readers.
Thank You